Hastane yönetimi:
Hastane ortamı, tıbbi ekipman hijyeni değerlendirmesi
• Hasta odası, ameliyathane ve hemşire istasyonunun etkin bir hijyen değerlendirilmesini yapın.
• Enfeksiyon riskini azaltmak, tıbbi cihazların geri dönüşümü için hijyen değerlendirilmesi yapın.
• Enfeksiyon kontrol komitesinin belirlediği risk bölgelerinden analiz yapın.
Otel işletmeciliği:
Otel ortamının sıhhi değerlendirmesi
• Odalardaki levhalar, havuz, çamaşırhane, spalar, lokantalar, mutfak, kapı kolları gibi ekipmanın etkin sanitasyon değerlendirmesini yapın.
Müze yönetimi:
Kültürel mirasın korunması
• Kültürel emanetlerdeki mikroorganizmaları zamanında tespit edin ve sorunu çözmek için önlemler alın.
Sağlık eğitimi:
Çalışanlar ve eğitim kurumları için sağlık eğitimi
• Sağlık eğitimi sırasında, mevcut test sonuçlarının görsel olarak anlatılabilmesine olanak sağlar.